INTROTILBUD: Lakkforsegling kr 4000,– på nybil og kr 7500,– på bruktbil.

Lakkforsegling

i Oslo, Drammen og Asker

Lakkforsegling

På bare noen få timer, endrer Clear-FX ™ utseendet på bilen din betraktelig. Teknologien Clear-FX ™ har endret finish-industrien ved at metoden sparer inn tid, oppnår bedre resultater, og en bemerkelsesverdig og holdbar finish. ClearFX gir 2 års beskyttelse. Det gir en vakker, skinnende overflate av kjøretøyet og en robust beskyttelse mot ytterligere skade.

ClearFX

Lakkforseglerens viktigste egenskaper:

  • Beskytter mot ytterligere misfarging
  • Beskytter mot veisalt
  • Beskytter mot oksidasjon
  • Beskytter mot riper
  • Beskytter mot dårlig vær
  • Gir glans og varig farge

ClearFX

Lakkforseglingen blir lagt på bilen i 2 lag. Bilvask blir lettere og glansen holder seg lenge. Dette kan brukes på biler som er nyere og anbefales på mørk fargete biler! Innen 24 timer etter behandling av høykvalitets polish med moderne teknologi fra ClearFX, har bilen fått en oppdatert glans, fargedybde, slitestyrke og motstand mot forvitring.

Tilbud

Ny bil:

Lett polering, ClearFX kr 4000

ClearFX inkl. rutebehandling av alle ruter kr 5000

Brukt bil:

Lett polering, ClearFX kr 4000
(ikke alle riper blir 100% fjernet)

ClearFX inkl rutebehandling alle ruter kr 5000

Brukt bil med mye riper i lakken:

Lakkrens, grov polering, lett polering og ClearFX kr 7500
(Alle riper som er i klarlakk fjernes)

Inkl. rutebehandling alle ruter kr 8500

ClearFX eksteriør

ClearFX eksteriør er enkelt den mest rafinerte og effektive måten for å behandle og maksimere ditt kjøretøys utseende. Det tilfører en intensitet til ditt kjøretøys lakk, som styrker kjernestrukturen for å være ripebestandig og gir ekstrem varighet.

 

Mohs-skalaen

Denne type lakkforsegling er kompatibelt med alle billakktyper. ClearFX starter på en 9h rate på Mohs-skalaen av hardhet. En kvalitativ ordinal skala som karakteriserer ripebestanden i overflaten. Mohs-skala for hardhet, definerer et område av verdier fra 1 til 10, der 10 er det høyeste. Å gi noe perspektiv i henhold til hva 9h-rate eller ClearFX betyr på et tilgjengelig nivå, er et eksempel på en 10h rangering på Mohs-skala en av naturens hardeste materialer: en diamant!

Veldig motstandsdyktig

De tilgjengelige hydrofobiske egenskapene som ClearFX lakkforsegling har, skaper en overflate som er meget motstandsdyktig mot potensielt skadelige kontaminanter, som for eksempel sur nedbør, fugleavføring, forurensning og uv-stråler. Resultatet er et kjøretøy som holder seg ren og skinnende i flere år fremover!

Bilene som har fått behandling av dette produktet kan ikke vaskes før etter 2 uker.
Kun vann kan brukes hvis man ønsker å få bilen ren før disse 2 uker har gått.