Smart repair

Smart Repair – Raskt, enkelt og billig

Smart Repair er en teknikk som sørger for at det er mulig å reparere bilen raskt, enkelt og billig. Dette er fordi Smart Repair kun utføres på det skadede området. Dette medfører mindre jobb, og raskere gjennomføring. Derfor har vi i Bilkosmetikk sørget for å bli profesjonelle innenfor smart repair.

Artikkel om Smart Repair

Hva står Smart repair for?

Smart Repair står for
Small to
Medium
Area
Repair
Technique, og reflekterer hvordan teknikken kun fokuserer på området av bilen som er skadd.

Typiske tilfeller

Les nærmere om bilskaden som interesserer deg ved å besøke en av innleggene nedenfor om billakkering, parkeringsbulk, lakkfornying og lakkforsegling. Vi inviterer deg samtidig til å komme innom en av våre avdelinger i Oslo, Drammen eller Hvalstad for en gratis taksering av skaden og en dom på hvor billig det faktisk blir!

parkeringsbulk hvit bil for etter

Parkeringsbulk

Reparasjon av parkeringsbulk uten billakkering er en kostnadseffektiv måte å rette ut bulker på. Les om hvordan vi i Bilkosmetikk hjelper deg med din parkeringsbulk.

Mer om parkeringsbulk

billakkering for etter

Billakkering

Billakkering kan utføres på mange måter. Vi benytter spotreperasjon/flekklakkering, en lakkeringsmetode som gjør at man ikke trenger å lakkere en hel skjerm eller støtfanger, men bare en del av den.

Mer om billakkering

permashine lakkforsegling

Lakkforsegling

Lakkforseglingen blir lagt på bilen i 2 lag. Bilvask blir lettere og glansen holder seg lenge. Dette kan brukes på biler som er nyere og anbefales på mørk fargete biler.

Mer om lakkforsegling