Reparasjon av småbulker gjør vi billig for deg

Vi er opptatt av at DU skal bruke pengene dine på andre ting enn en dyr regning på bulkoppretting. P-hus og trange parkeringsplasser rundt i landet holder liv i en hel industri, men DU trenger ikke bli offer for høye verkstedsregninger på grunn av reparasjon av småbulker!

Lakkeringsfri bulkoppretting

Vi foretar lakkeringsfri bulkoppretting der vi benytter oss av effektive metoder. Metoden forutsetter at lakken i det skadede området er hel. Lakkeringsfri bulkoppretting er et spesielt sett av prosedyrer som kan fjerne alle bulker på karosseri. Det innebærer svak masserer av bulker uten skade på overflaten av lakken. Bulkoppretting kan ta fra fem minutter til én time, avhenging av skadeomfanget. Reparasjon av småbulker gjør vi billig for deg. Se våre priseksempler.

Reparasjon av småbulker – små utgifter

Ved å velge Bilkosmetikk beholder du bilens originale struktur, og derfor faller den ut av kategoriene «skadede» eller «ommalte biler». Med en spesiell teknikk kan mindre og mellomstore bulker fjernes raskt og effektivt til en brøkdel av kostnadene av tradisjonell bulkoppretting og billakkering. Dermed opprettholdes bilens kvalitet og verdi i størst mulig grad, og du vil unngå alle synlige reparasjonsmerker. Selvsagt forsvinner risikoen for ulike fargetoner ved feilvalg av malingsfarge.

Vi foretar gratis taksering for deg FØR bulkopprettingen utføres

Ta kontakt med oss på en av våre avdelinger i Oslo, Hvalstad eller Drammen i dag.