i love my dad ripet i bil

Lakkskader eller bulker?

Lakkskader og små bulker kan være dyre å reparere. Med ”smart repair” gjøres jobben til en brøkdel av vanlig pris.

Velkommen til Bilkosmetikk AS i Drammen. Vi er spesialister på reparasjon av lakkskader og bulker. Med lang erfaring har vi en kvalitetsgaranti. Vi har gode referanser og gjør bilen din ferdig på dagen!

Det er stor fare for rust når du har skader i karosseriet. Sørg for å få fikset dette så fort som mulig. Rust elsker salt og vann!

Sprukket støtfanger? Vi reparerer fremfor å skifte, noe som er bedre for miljøet og rimeligere for deg som kunde. Vinn-vinn!

Forsikringsskade?

Om du tar forsikringsskaden hos oss gir vi deg lånebil, noe du får refundert penger hvis du har leiebil inkludert i denne perioden. I tillegg har vi kort ventetid og reparasjonstid.

Unngå de store regningene

Det er god økonomi å stelle godt med bilen. Alle biler varer betydelig lenger når de blir tatt godt vare på, og man får som regel en bedre pris på bilen når den er skadefri.

Vi liker å holde deg orientert om hva som skjer med din bil når den er inne til stell, og opererer med faste priser. Du kan derfor føle deg trygg på at det ikke vil dukke opp flere kostnader enn hva prisoverslaget tilsier ved en kostnadsfri taksering.

Ingen forpliktelser

Om du ønsker et prisoverslag på hva bilskaden din vil koste, kan du legge igjen kontaktinformasjonen din under, så tar vi kontakt så fort som mulig. Dette medfører ingen forpliktelser.

Vi har både NAF og OBOS-rabatter. Nevn dette når vi tar kontakt om du har en av disse.

Vi har en egen godkjent takstmann som takserer skadene gjennom DBS, forsikringstakstprogram.

ansatte bilkosmetikk blue